Vår e-handel stödjer inte din webbläsare. Vi rekommenderar att byta webbläsare till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Skickas inom 1-2 vardagar

Fri frakt på ordrar över 500 kr

Shoppingbag 0

Hurra! Du får fri frakt på din order Du är 500 SEK från fri leverans.
Det finns inte fler produkter i lager

Varor
Komplettera med
Komplettera med
Delsumma Gratis
Leverans, skatt och rabatter räknas ut i nästa steg.
  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa
Se leveransalternativ

Snygga reflexer som lyser upp Stockholm

snygga reflexer från herbertine

 Kalla och gråa Januari månad kan kännas lång och tråkig. Men häng inte läpp, det kommer bli lite ljusare för varje dag! Trots den dystra månaden lyser ni kunder upp vår vardag. Flertalet gånger har vi skymtat er på väg till affären. Det kan också vara på ett av era vardagsbestyr med en eller flera av våra smart reflexer på. Det värmer något så otroligt för oss små företag, mitt i pågående pandemi. Trots att Herbertine är ännu en mindre webbshop är det verkligen motiverande att fortsätta trots det är tufft.

Att starta ett eget varumärke och att designa egna produkter var inte självklart - vi är absolut ingen utbildade produktdesigners och hur kan man starta utan miljoner i startkapital? Allt går bara det finns en vision. Våra branschkollegor är dessutom verkligen hjälpsamma med tips och råd. I vårt fall har vi enbart tagit fram reflexer som vi själv bär. Vem kommer köpa reflexer om vi inte använder dem?

Snygg reflex

Är du en av de personer som undviker reflexväst?

Då är vi fler! Den gula västen var anledningen till att Herbertine började växa fram. Hos oss hittar du ett tiotal varianter av snygga och smarta reflexer. Det kan anses vara ett fåtal produktalternativ, men det tar nämligen tid att gå från idé till att testa olika varuprover. Därefter beställer vi in ett mindre lager och presenterar de nya produkterna så tydligt som möjligt för er kunder. Hos oss hittar du reflexkläder och reflexaccessoarer i olika färger och modeller. Vi arbetar ständigt med produktutveckling av både nya och befintliga modeller. Därför är din recension otroligt viktig för oss!

Vem avgör om en reflex är snygg? Det är såklart ni kunder! Därför är vi så tacksamma för all typ av feedback och önskemål från er. Det är tack vare er som produktutvecklingen av reflexer ständigt pågår. För varje månad känns det som att vi lär känna er bättre och bättre. Tveka inte att mejla in din recension, eller om du har tips och råd för hur Herbertine’s smarta reflexer kan bli ännu bättre. Vi försöker ständigt förbättra vårt utbud av reflexer. Vi vil helt enkelt göra det enkelt att bära reflex som du inte skäms för. Vilka är dina favoriter och vad skulle du vilja komplettera?

Smarta reflexer

En reflex kan vara snygg i sig, men det var en självklarhet att den även skulle vara funktionell. Vi funderar ofta på vad orsakar att reflekterande material väljs bort och svaret är som väntat väldigt brett. Om den snygga reflexen inte fyller någon funktion kommer den antagligen inte bäras ändå. Det gäller alltså att att kombinera funktionalitet. Bekväma och bra material är Herbertine’s fokus. Vår vision är att erbjuda smarta och snygga reflexer för vuxna. Dessa produkter är bra på att reflektera ljus och syns i mörkret.

Det finns flera smarta och designade reflexer att välja på. Det är viktigt att välja reflexer som gör att du syns i mörkret. Väljer du reflexer med hög kvalitet, kan dessa synas på upp till 125 meters håll.

Lämna en kommentar

Vi kommer kontrollera kommentaren innan den publiceras.