Snygga reflexer som lyser upp Stockholm

Kalla och gråa Januari månad kan kännas lång och tråkig. Men häng inte läpp, det kommer bli lite ljusare för varje dag! Trots den dystra månaden lyser ni kunder upp vår vardag. Flertalet gånger har vi skymtat er på väg till affären eller på ett av era vardagsbestyr med en eller flera av våra smart reflexer på. Det värmer något så otroligt för oss små företag mitt i pågående pandemi. Trots att Herbertine är ännu en mindre webbshop är det verkligen motiverande att fortsätta trots det är tufft.

Att starta ett eget varumärke och att designa egna produkter var inte självklart - vi är absolut ingen utbildade produktdesigners och hur kan man starta utan miljoner i startkapital? Allt går bara det finns en vision och branschkollegor är verkligen hjälpsamma med tips och råd. I vårt fall har vi enbart tagit fram reflexer som vi själv bär, för vem kommer köpa reflexer om vi inte använder dem?

Snygg reflex

Är du en av de personer som undviker reflexväst?

Då är vi fler! Den gula västen var anledningen till att Herbertine började växa fram och är idag ett varumärke med ett tiotal produkter. Det kan anses vara ett fåtal produktalternativ men det tar nämligen tid att gå från idé till att testa olika varuprover, beställa in ett mindre lager och presentera de nya produkterna så tydligt som möjligt för er kunder.

Vem avgör om en reflex är snygg? Det är såklart ni kunder! Därför är vi så tacksamma för all typ av feedback och önskemål från er. Det är tack vare er som produktutvecklingen av reflexer ständigt pågår och för varje månad känns det som att vi lär känna er bättre och bättre. Tveka inte att mejla in din recension eller om du har tips och råd för hur Herbertine’s smarta reflexer kan bli ännu bättre.

 

Smarta reflexer

En reflex kan vara snygg i sig, men det var en självklarhet att den även skulle vara funktionell. Vi funderar ofta på vad orsakar att reflekterande material väljs bort och svaret är som väntat väldigt brett. Om den snygga reflexen inte fyller någon funktion kommer den antagligen inte bäras ändå, så det gäller att kombinera funktionalitet. Bekväma och bra material är Herbertine’s fokus med en vision att erbjuda smarta och snygga reflexer för vuxna.

Reflexmössa

Mössor med reflexmaterial är ett praktexemplar på en hållbar och smart reflex. Vår mössa är ribbstickad i 80% ull och 20% akryl. Detta gör att mössan är väldigt mjuk trots reflextråden som är instickad i mössans mönster. Ett foder i fleece värmer knoppen lite extra och är i sig en väldigt behaglig och värmande mössa.

Var är det då som gör mössan smart? Jo, det är för att den både fungerar som en snygg grå mössa i dagsljus. I mörker lyser mössans reflexgarn upp i mörkret och gör dig synlig i trafiken. Vips så är mössan en smart reflex som både syns och värmer! Se mer information om vår reflexmössa.

 

Vi har även en del andra värmande och synliga reflexkläder såsom halsdukar, och vantar. Kika in i vårt webbshop och hitta dina favoriter.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published