Vår e-handel stödjer inte din webbläsare. Vi rekommenderar att byta webbläsare till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Skickas inom 1-2 vardagar

Fri frakt på ordrar över 500 kr

Shoppingbag 0

Hurra! Du får fri frakt på din order Du är 500 SEK från fri leverans.
Det finns inte fler produkter i lager

Varor
Komplettera med
Komplettera med
Delsumma Gratis
Leverans, skatt och rabatter räknas ut i nästa steg.
  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa
Se leveransalternativ

Trendiga och snygga reflexer för vuxna

Trendiga och snygga reflexer för vuxna

När mörkret faller på är det viktigt att synas i mörkret, men hur kan man bära reflexer och samtidigt hålla stilen? Det är en fråga många svenskar brottas med under höst- och vinterhalvåret.   


Bäst är en snygg reflex som även går att bära under dagtid, då glöms inte reflexerna bort när solen skymmer. Vi har listat våra bästa tips för trendiga reflexer som lyser upp ordentligt!


Reflextofs

Reflextofsen är en diskret reflex som enkelt kan hängas på träningsväskan eller på handväskan. Tofsen hängs fast genom att spänna fast tofsen i en metallhake. Metallhaken sitter i reflextofsens topp och gör det lätt för tofsen att dingla i rörelse. När reflextofsen är i rörelse ökar sannolikheten för att ljus ska reflekteras på tofsens reflekterande yta.  Självfallet finns det fler användningsområde för reflexaccessoaren; tofsen går att hänga på barnvagnen eller på vinterjackan. 

Reflextofsar finns i många olika färger vilket gör det lättare att matcha din stilsäkra outfit. I vår webbshop har vi flertalet färger på både tofs och metallhake i trendiga kombinationer.

Styla reflextofsen rätt

Som tidigare nämnt går det att haka fast reflextofsen på de flesta väskor. 

Reflexband

Band av reflexmaterial är en reflexaccessoar med många användningsområden! Reflexbandet går att knyta fast i väskans handtag, eller varför inte knyta en snygg rosett på jackans ärm? Med detta reflekterande band kan du addera reflekterande material till din stil och outfit och styla bandet så som just du vill. 

När du väljer placering för ditt reflexband är det viktigt att fundera ut i vilken höjd du ska placera reflexen för att så mycket ljus som möjligt skall reflekteras. Om du är ute och går i trafiken är det säkrast att placera reflexen i höjd med bilens strålkastare, det vill säga midjan och neråt. Då syns du bättre.

 

Reflexscrunchie

Reflexscrunchien är den mest diskreta reflexen vi kan komma på! Byt ut din hårtofs mot en scrunchie i reflex och du har automatiskt en reflex på dig. Finns det något snyggare än en snyggt stylad hästsvans? 

Det finns en hel del sätt att styla ditt hår. Med hjälp av en reflexscrunchie kan du enkelt sätta upp håret i en låg hästsvans, en hög hästsvans, en knut eller varför inte en fläta?

 

Reflexskosnören

Skosnören med reflexmaterial är en mindre reflexdetalj med stor utdelning! Då du rör på dina fötter för att gå eller springa är dem ständigt i rörelse. Ju mer rörelse en reflex är i, desto mer ökar chanserna för att reflexerna reflekterar ljus.


 

Svarta reflexer

Svarta reflexer är diskreta under dagtid och tyvärr är de oftast lika diskreta i mörker. De svarta reflexerna är inte lika reflekterande som ljusare färger är. Det beror på att den grå reflekterande ingrediensen i reflexer är ett måste för att reflexen ska lysa upp i mörkret. Reflexers förmåga att reflektera ljus beror dels på hur högt CIL-värde en reflex har, eller vilket värde i Albedo som den reflekterande ytan har.

Reflexers förmåga att reflektera ljus är även beroende av den ljusstyrka som faller på reflexen och i vilken vinkel ljuset träffar reflexen.

Lämna en kommentar

Vi kommer kontrollera kommentaren innan den publiceras.