Vår e-handel stödjer inte din webbläsare. Vi rekommenderar att byta webbläsare till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Skickas inom 1-2 vardagar

Fri frakt på ordrar över 500 kr

VANLIGA FRÅGOR

Hur lägger jag en order?

För att lägga en beställning måste du först lägga till de önskade produkterna i din shoppingbag.

  1. Tryck på din shoppingbag, se över innehållet och tryck på "Gå till kassan" för att fylla i kontaktinformation och leveransuppgifter. Tryck sedan på Fortsätt till leveransalternativ.
  2. Välj det leveransalternativ som du föredrar och tryck på "Fortsätt till betalning".
  3. Välj det betalningsalternativ som du föredrar. Fyll i betalningsuppgifter och ange eventuell faktureringsadress och tryck på "Beställ". 
  4. Ordern är lagd och du ser nu en orderbekräftelse framför dig. Bekräftelsen kommer även att skickas till den mejladress och/eller det telefonnummer du angav i ordern. 

 

Hur vet jag att min beställning har gått igenom?

Om köpet har registrerats hos den angivna betalningsleverantören, har ordern godkänts av oss och kommer att hanteras av oss så snart som möjligt. Din orderbekräftelse är skickad till den mejladress och/eller det telefonnummer som du angav när du utförde beställningen. Om du inte har mottagit en orderbekräftelse inom några timmar, vänligen kontakta vår kundtjänst på
order@herbertine.com.
  

Hur länge gäller öppet köp?

Vi har öppet köp i 30 dagar efter det att du som kund mottagit varan. Detta innebär att du som kund har rätt att ånga ditt köp.  Öppet köp och ångerrätt gäller enbart om produkten är oanvänd och i originalskick. Du som kund har rätt att öppna paketet och prova produkten, men produkten skall inte användas mer än så. 
Du som kund står för kostnaden av returfrakten och returen skall skickas i originalemballage. Vid en retur, vänligen kontakta oss info@herbertine.com. 

Min produkt är trasig, hur reklamerar jag?

När du har fått dina varor är det viktigt att du kontrollerar att varorna inte är skadade eller felaktiga. Skulle produkten vara felaktig eller skadad, kontakta oss så snart som möjligt via e-post till info@herbertine.com. 

Vad använder ni för material i produkterna?

Våra produkter är gjorda av veganskt PU-material med en reflekterande ytbehandling. Andra produkter är gjorda i reflekterande polyester eller stickade i 80% ull och 20% akryl. 
Vänligen notera att vi har gjort vårt bästa för att visa färgen våra produktbilder så lik verkligheten som möjligt. Dock kan produkten skifta färg i olika typer och ljus på grund av reflekterande ytbehandling. 

Hur kontaktar jag er för eventuellt samarbete?

Vänligen skicka ett mail till collab@herbertine.com.