OM OSS

Snygga reflexer för modemedvetna

Herbertine startades 2019 som ett svar på många modemedvetna kvinnors utmaning - hitta snygga och säkra reflexer som även är snygga under dagtid. Reflexer i sig var inte svåra att få tag på, det finns mängder med reflexer i form av reflexvästar, clip on reflexer och reflex strap bands. Trots det befintliga utbudet hade jag inga reflexer på mig trots vetskapen om att det är absolut livsviktigt. Jag blev mer och mer medveten om andra i liknande vardagsrutiner och insåg att det fanns ett behov av reflexer designade för vuxna.

För att få reflexutbudet att utökas insåg jag att jag behövde ta saken i egna händer. Med inspiration från det skandinaviska modet startade jag Herbertine för att utöka utbudet av reflexer för mina medresenärer i kollektivtrafiken. Jag började resan med att undersöka vilka material som reflekterar ljust bäst, men samtidigt ser bra ut i dagsljus - det borde vara en självklarhet för alla reflexer!

Vi vill minska antalet trafikolyckor med fotgängare inblandade

Sedan starten har Herbertine utökat sortimentet med ett antal egendesignade produkter. De nya produkterna är ett resultat av den kontinuerliga produktutveckling och utvärdering av det reflektiva materialet. Genom att kombinera mode med funktionalitet ser vi till att du ökar chansen för att synas i trafikmörkret.

Kontakta oss

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

recensioner

Här kan du läsa alla våra kunders recensioner på våra produkter och köpupplevelsen. Recensioner skrivs enbart av kunder som har beställt produkter från oss.

Kontaktinformation

Herbertine / Curiosare AB 
559164-9875
Rödabergsgatan 9A
113 33 Stockholm
[email protected]