Bli återförsäljare eller samarbeta med oss

Vi letar ständigt efter nya återförsäljare med E-handel eller butik. Är du butiksägare och vill utöka ditt sortiment? Då har du kommit helt rätt.

Det kan även vara av intresse att hitta grossister som skulle vilja ta in vårt varumärke i sitt sortiment. Grossister för kläder eller modeaccessoarer är av intresse för oss. Är du en grossist och köper in reflexer? Fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Vi på Herbertine har ännu inte satsat så mycket på influencer marketing. Det betyder dock inte att vi inte vill! Vi är ett av alla de företag som söker samarbete med aktiva på sociala plattformar. Betalda samarbeten med svenska influencers och bloggare kan vara aktuellt. Kontakta oss så kan vi diskutera ett eventuellt upplägg närmare. 

Kontaktformulär

Fyll i ditt namn och mejladress i fälten nedan. I meddelande-fältet skriver du vem du är, vilket företag eller förening du representerar och vilket typ av samarbete du är intresserad av.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Influencers

Betalda samarbeten med svenska influencers och bloggare kan vara aktuellt. Kontakta oss så kan vi diskutera ett eventuellt upplägg närmare.

Sponsring

Det finns även en möjlighet att söka sponsring av oss och vi förstår att det kan vara svårt att hitta sponsorer. Dessvärre kan vi inte sponsra till exempel fotbollslag med t-shirts. Då har ni inte hittat rätt och då får ni kontakta de andra potentiella sponsorerna, förslagsvis tillverkare av kläder. Tillhör du en ideell förening och behöver reflexer? Kontakta oss genom att fylla i formuläret.

Det finns många sätt för dig att tjäna pengar på instagram och sociala medier. Betalda samarbeten på Instagram är ett exempel på att få ett tillskott i kassan. Det innebär då att göra reklam för företag som sponsrar inlägget.

För oss som företag vill vi få fler kunder och hoppas kunna få det via din kanal. Influencer samarbeten är dock inte helt lätt. Beroende på hur många följare du har, kan du ta betalt på olika sätt. Det kan bland annat vara genom att få produkter i utbyte mot ett inlägg. Antalet följare och deras engagement level är viktigast vid ett eventuellt samarbete.

Vi samarbetar inte med influencers som har under 2 000 följare.