Ångerrätt, retur och byte

Betalningsalternativ

Alla produktpriser inkluderar moms. Det totala priset i din kundvagn är det totala priset för produkterna och information om fraktkostnad framgår.

Alla betalningar behandlas av Klarna samt Stripe. Herbertine ansvarar inte för några extra avgifter som kan tillkomma efter ordern lagt såsom eventuella tullavgifter för leverans utanför Sverige. 

Om du har några frågor angående din betalning, tveka inte att kontakta oss. 

 

Betalning via Klarna Checkout

Vi tar emot betalningar genom Klarna. När vi behandlar betalningar, kommer några av dina uppgifter att skickas till Klarna, inklusive information som krävs för att behandla eller ge support för betalningen, såsom köpets totalsumma och faktureringsinformation. När köpet är färdigt skickar Klarna din fakturerings- och leveransadress tillbaka till Herbertine. 

 Vänligen se Sekretesspolicym för Klarnas tjänster för mer information 

 

Öppet köp och ångerrätt

Vi har öppet köp i 14 dagar efter det att du som kund mottagit varan. Detta innebär att du som kund har rätt att ånga ditt köp.  Öppet köp och ångerrätt gäller enbart om produkten är oanvänd och i originalskick. Du som kund har rätt att öppna paketet och prova produkten, men produkten skall inte användas mer än så. 

Du som kund står för kostnaden av returfrakten och returen skall skickas i originalemballage. Vid en retur, vänligen kontakta oss [email protected]

 

Reklamation

När du har fått dina varor är det viktigt att du kontrollerar att varorna inte är skadade eller felaktiga. Skulle produkten vara felaktig eller skadad, kontakta oss så snart som möjligt via e-post till [email protected]

Enligt den svenska konsumentlagstiftningen har du som svensk kund rätt att hävda 3 år efter att du mottagit varorna.