Vår e-handel stödjer inte din webbläsare. Vi rekommenderar att byta webbläsare till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Skickas inom 1-2 vardagar

Fri frakt på ordrar över 500 kr

Shoppingbag 0

Hurra! Du får fri frakt på din order Du är 500 SEK från fri leverans.
Det finns inte fler produkter i lager

Varor
Komplettera med
Komplettera med
Delsumma Gratis
Leverans, skatt och rabatter räknas ut i nästa steg.
  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa
Se leveransalternativ

Ångerrätt, retur och byte

Betalningsalternativ

Alla produktpriser inkluderar moms. Det totala priset i din kundvagn är det totala priset för produkterna och information om fraktkostnad framgår.

Alla betalningar behandlas av Klarna samt Stripe. Herbertine ansvarar inte för några extra avgifter som kan tillkomma efter ordern lagt såsom eventuella tullavgifter för leverans utanför Sverige. 

Om du har några frågor angående din betalning, tveka inte att kontakta oss. 

 

Betalning via Klarna Checkout

Vi tar emot betalningar genom Klarna. När vi behandlar betalningar, kommer några av dina uppgifter att skickas till Klarna, inklusive information som krävs för att behandla eller ge support för betalningen, såsom köpets totalsumma och faktureringsinformation. När köpet är färdigt skickar Klarna din fakturerings- och leveransadress tillbaka till Herbertine. 

 Vänligen se Sekretesspolicym för Klarnas tjänster för mer information 

 

Öppet köp och ångerrätt

Vi har öppet köp i 14 dagar efter det att du som kund mottagit varan. Detta innebär att du som kund har rätt att ånga ditt köp.  Öppet köp och ångerrätt gäller enbart om produkten är oanvänd och i originalskick. Du som kund har rätt att öppna paketet och prova produkten, men produkten skall inte användas mer än så. 

Om du önskar skicka en retur, vänligen kontakta oss order@herbertine.com. Vi kommer registrera returen och skicka ut vidare instruktioner för hur du smidigast returnerar paketet. Vi tar ut en returavgift på 49 kr som dras av på det belopp som återbetalas efter att returen godkänts. 

 

Reklamation

När du har fått dina varor är det viktigt att du kontrollerar att varorna inte är skadade eller felaktiga. Skulle produkten vara felaktig eller skadad, kontakta oss så snart som möjligt via e-post till order@herbertine.com.