Vår e-handel stödjer inte din webbläsare. Vi rekommenderar att byta webbläsare till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Skickas inom 1-2 vardagar

Fri frakt på ordrar över 500 kr

Shoppingbag 0

Hurra! Du får fri frakt på din order Du är 500 SEK från fri leverans.
Det finns inte fler produkter i lager

Varor
Komplettera med
Komplettera med
Delsumma Gratis
Leverans, skatt och rabatter räknas ut i nästa steg.
  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa
Se leveransalternativ

Syns i mörkret med reflexer

Syns i mörkret med reflexer

Vi fokuserar på att designa smarta reflexer som med fördel kan användas som en modemässig accessoar. Vi tycker att reflexer inte ska behöva vara fula eller behöver skämmas över i varken dagsljus eller i kvällsmörker.

Hur ofta ser du en reflex under dagtid? Många barn bär till exempel Flexbert reflexer som västar under dagtid. Det är väldigt få vuxna som bär reflexväst under dagtid.

Herbertine erbjuder snygga reflexer som både barn och vuxna kan använda för att lysa upp i mörkret.

 

Billiga reflexer

Reflexer finns i alla prisklasser och varierar mycket från webbshop till webbshop. Priset kan baseras på vilket varumärke som har tillverkat produkten. Priset på designade reflexer kan även baseras på hantverket bakom framtagandet av de snygga accessoar som reflexen faktiskt är.

Om du vill köpa reflexer billigt hittar du några här.

Vart köper man reflexer?

Du kan köpa reflexer i många olika affärer. Det finns speciellt utformade reflexer inom ridsporten som till exempel reflextäcke till hästen eller hjälmreflex till ryttaren. Även barnbutiker kan ha ett begränsat utbud av reflexer.

Fundera ut vad du anser är en smart och säker reflex för just ditt behov. Det viktiga är att du känner dig snygg, bekväm och inte kompromissar bort din stil.

Vad är trafiksäkerhet?

Säkerheten i trafiken är ett ofta förekommande ord för reflekterande accessoarer. Det är viktigt att bilisterna ser fotgängare som korsar gatorna i mörkret. Det är gående medtrafikanter som har en skyldighet att vara synliga. Även andra trafikanter som cyklister måste bära reflexer för att synas.

Bilar har två strålkastare fram som visar föraren vägen fram. På så vis. Hinner föraren reagera om det finns något hinder på eller på väg över vägen. Öka chanserna för att synas i trafiken med reflexer. Det kan primärt vara bra att bära reflekterande material från midjan och ner mot fötterna, då det är här ljuset från bilens strålkastare är som starkast. För att öka chanserna ännu mer kan du komplettera med reflekterande reflexvantar, reflexhalsduk eller en reflexmössa.

Det är viktigt att bära reflexer som gör att du syns från alla håll.

Herbertine säljer reflexer till både privatpersoner, företag och föreningar. Vi hoppas att upplevelsen på vår hemsida är tillfredsställande och informativ. Webbplatsen kommer se till att vi ger den bästa upplevelsen för våra kunder och återförsäljare. 

Genom att använda den här webbplatsen kommer vi förutsätta att du själv läser på mer om trafiksäkerhet, läs mer på tidningen flexpressen. Om du fortsätter använda webbplatsen, så antar vi att du godkänner våra villkor som finns för att ge dig den bästa användarupplevelsen. Ta del av senaste nyheter genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Lämna en kommentar

Vi kommer kontrollera kommentaren innan den publiceras.