Snygga reflexer för vuxna

Vi fokuserar på att designa smarta och snygga reflexer som med fördel kan användas som en modemässig accessoar. Vi tycker att reflexer inte ska behöva vara fula eller behöver skämmas över i varken dagsljus eller i kvällsmörker.

Hur ofta ser du en reflex under dagtid? Många barn bär till exempel Flexbert reflexer som västar under dagtid. Det är väldigt få vuxna som bär reflexväst under dagtid.

Herbertine som både barn och vuxna kan använda för att lysa upp i mörkret.

Fina reflexer

Det finns en klar fördel om reflexer är fina. Om dessa reflekterande accessoarer inte göms undan finns det större chans att synas i trafiken. Alla har olika stilar och varierande intresse för mode. Du kan ha en trendig, en elegant stil eller kanske en sportig stil? Oavsett vilken stil du har så finns det en reflex som passar just dig.

Börja med att fundera ut hur du kan synas bättre i trafiken med hjälp av reflexaccessoarer. Är det med ett reflexband som knyts på din ryggsäck? Med detta reflekterande band kan du även knyta en rosett på barnvagn. Det finns många möjligheter att använda reflexbandet för att synas i natten.

Få en sportigare look med reflexsnöre knutet på jackans dragkedjor. Denna diskreta reflex fungerar lika bra att knyta fast på fickans dragkejda.

Reflexmössor

Mössans primära funktion är att värma huvudet när det är kallt ute. Det är viktigt att hålla kroppen varm för att inte bli förkyld. Mössor kan tillverkas i många olika material och fylla fler funktioner än att värma knoppen. Mössan kan till exempel vara gjord i ett material som andas och därför passa bra för löpning eller andra aktiva aktiviteter. Mössor kan även vara gjorda av ull och vara mer värmande för öron och skalp. Mössor kan vara fodrade med till exempel ett fleecematerial för att bidra till en ökad komfort. 

Mössa i reflex är en fin och diskret reflexaccessoar som både värmer och gör dig synlig i höstmörkret.

 

Billiga reflexer

Reflexer finns i alla prisklasser och varierar mycket från webbshop till webbshop. Priset kan baseras på vilket varumärke som har tillverkat produkten. Priset på designade reflexer kan även baseras på hantverket bakom framtagandet av de snygga accessoar som reflexen faktiskt är.

Om du vill köpa reflexer billigt hittar du några här.

 

Vart köper man reflexer?

Du kan köpa reflexer i många olika affärer. Det finns speciellt utformade reflexer inom ridsporten som till exempel reflextäcke till hästen eller hjälmreflex till ryttaren. Även barnbutiker kan ha ett begränsat utbud av reflexer.

Fundera ut vad du anser är en smart och säker reflex för just ditt behov. Det viktiga är att du känner dig snygg, bekväm och inte kompromissar bort din stil.

Vad är trafiksäkerhet?

Säkerheten i trafiken är ett ofta förekommande ord för reflekterande accessoarer. Det är viktigt att bilisterna ser fotgängare som korsar gatorna i mörkret. Det är gående medtrafikanter som har en skyldighet att vara synliga. Även andra trafikanter som cyklister måste bära reflexer för att synas.

 

Bilar har två strålkastare fram som visar föraren vägen fram. På så vis. Hinner föraren reagera om det finns något hinder på eller på väg över vägen. Öka chanserna för att synas i trafiken med reflexer. Det kan primärt vara bra att bära reflekterande material från midjan och ner mot fötterna, då det är här ljuset från bilens strålkastare är som starkast. För att öka chanserna ännu mer kan du komplettera med reflekterande reflexvantar, reflexhalsduk eller en reflexmössa.

Det är viktigt att bära reflexer som gör att du syns från alla håll.

Read more

Låt dina anställda och kollegor lysa upp i jul!

Låt dina anställda och kollegor lysa upp i jul!

Produktnyheter - Lila reflextofs och Grå reflextag

Produktnyheter - Lila reflextofs och Grå reflextag

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.